GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Μπαλωμενάκη - ΦΩΤΟ

Το τελευταίο αντίο είπαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αλλά και ο πολιτικός κόσμος στον πρώην βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλω...

Το τελευταίο αντίο είπαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αλλά και ο πολιτικός κόσμος στον πρώην βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλωμενάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη Χανίων, ενώ στεφάνι έστειλε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τέως Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.
Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης είχε διαγράψει πορεία στα πολιτικά πράγματα του τόπου, ως πρώην βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία 2015-2019, ως υποψήφιος βουλευτής της Αριστεράς και ως δημοτικός σύμβουλος.
Δεκάδες φορείς και στελέχη της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης έχουν εκφράσει τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Αντώνη Μπαλωμενάκη.

















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση