GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κηφισιά: Ξαδέλφια τα θύματα του φρικτού τροχαίου - ΦΩΤΟ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου μπήκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι ...

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου μπήκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στην οδό Γεωργίου Λύρα.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Πρόκειται για δύο ξαδέλφια ηλικίας 21 και 22 ετών.

Άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν στο ίδιο τροχαίο. Εκ των τραυματιών ο ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα.

Οι σοροί των δύο άτυχων νέων μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ίδιο νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύονται.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση