GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ψυχή θα παραδώσεις...Ματσούκα;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙ να μη «ντυθεί» την Σκάρλετ Ο’ Χάρα στο «Όσα παίρνει ο άνεμος», όπως ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΜΠΟΡΕΙ να μη «ντυθεί» την Σκάρλετ Ο’ Χάρα στο «Όσα παίρνει ο άνεμος», όπως είχε αρχικά συζητήσει για του χρόνου η Δήμητρα Ματσούκα, δεν θα μείνει όμως εκτός θεάτρου, όπως όλα δείχνουν. Σύμφωνα με πηγές μου ο Αλέξανδρος Ρήγας την έχει στα...φαβορί για την θεατρική βερσιόν του θρυλικού «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» που ετοιμάζει για τη σεζόν 2020-21.

Ο πολυσχιδής δημιουργός       βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις θεατρικούς παραγωγούς για να κλείσει το σε ποια σκηνή θα παρουσιάσει το θεατρικό του έργο που ... πατάει στην συναρπαστική σειρά «Τι ψυχή       θα παραδώσεις μωρή»που έγραφαν με τον Δημήτρη Αποστόλου και που «πάγωσε»λόγω ...εντάσεων και ...εκρήξεων στα γυρίσματα.Η ιδέα του να το μεταφερθεί το «Τι ψυχή» στην σκηνή «παίζει»εδώ και πολλά χρόνια, αυτή τη φορά όμως όλα δείχνουν πως θα πάρει...σάρκα και οστά.

Δεν ξέρω ακόμα που θα ανέβει, αλλά οι πηγές μου λένε πως ο Αλέξανδρος Ρήγας στο «πακέτο»που έχει ετοιμάσει και συζητά με τους παραγωγούς περιλαμβάνει και τη Δήμητρα Ματσούκα για έναν από τους βασικούς ρόλους!Οι δύο τους έχουν δουλέψει και θεατρικά-«Ωραία μου κυρία»- αλλά και τηλεοπτικά μαζί-«Κόκκινο δωμάτιο»-κι είναι καιρό σε κουβέντες για το πότε και με τι θα ... συναντηθούν ξανά.Ο Ρήγας την θέλει για το «Τι ψυχή»και την έχει στην προτεινόμενη διανομή που κουβεντιάζει και το μόνο που μένει είναι με το αν τελικά θα του πει το «ναι» όταν έρθει η ώρα να προχωρήσει η δουλειά!              

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση