GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Γκουαϊδό: Είναι στη λογική σας και τα πραξικοπήματα; - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην Κυβέρνηση για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Εθνοσυνέ...

Επίθεση στην Κυβέρνηση για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον νέο εκλογικό νόμο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαδόπουλος.

«Η απλή αναλογική δεν είναι πανάκεια, δεν εγγυάται τη σωστή, την έντιμη διακυβέρνηση, δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχική, προοδευτική διακυβέρνηση που θέλουμε εμείς», είπε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Δοκιμάστηκε και με επιτυχίες και με αποτυχίες, προφανώς όμως είναι αβάσταχτη η ελαφρότητα να αποδίδεται στην απλή αναλογική η κατάρρευση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης», συμπλήρωσε για να απευθυνθεί εν συνεχεία στα υπουργικά έδρανα αναφέροντας: «Κ. Υπουργέ, νομίζω ότι είναι μεγάλη η επιπολαιότητα που κάνατε περί συνάντησης με τον νέο πρόεδρο της Βενεζουέλας. Δηλαδή; Πώς εκλέχτηκες; Με ποιο εκλογικό σύστημα; Με πραξικόπημα; Είναι στη λογική σας και τα πραξικοπήματα;».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση