GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισέλ Φάιφερ: Αυτό είναι το κτήμα που πούλησε... κοψοχρονιά - ΦΩΤΟ

Στην τιμή των 22 εκατομμυρίων δολαρίων κατάφεραν η Μισέλ Φάιφερ και ο σύζυγός της Ντέιβιντ Κέλεϊ να πουλήσουν το κτήμα τους στο Σαν Φ...

Στην τιμή των 22 εκατομμυρίων δολαρίων κατάφεραν η Μισέλ Φάιφερ και ο σύζυγός της Ντέιβιντ Κέλεϊ να πουλήσουν το κτήμα τους στο Σαν Φρανσίσκο. Αν και το διάσημο ζευγάρι ήθελε να πουλήσει το κτήμα του από το 2018 στην τιμή των 29,5 εκατομμυρίων δολαρίων, αναγκάστηκε να κατεβάσει την τιμή του στα 22 εκατομμύρια δολάρια και τελικά να το "ξεφορτωθεί" λίγο πριν τελειώσει ο μήνας.

Τελικά όμως έριξαν νερό στο κρασί τους και κατέβασαν την τιμή, παρότι στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο διάστημα η αγοραπωλησία ακινήτων έχει εκτοξευθεί στα ύψη, και τουλάχιστον τρία ακίνητα έσπασαν το φράγμα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή, αλλά από τα αρχεία της συναλλαγής φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ότι το ποσό καταβλήθηκε σε μετρητά.

Το κτήμα αποκτήθηκε από το ζευγάρι Φάιφερ-Κέλεϊ σε δύο δόσεις. Η πρώτη αγορά έγινε το 2004 και η δεύτερη το 2008 και τους κόστισε συνολικά 20,6 εκατ. δολάρια. Το κτήμα είναι σε στιλ ράντσου και έχει έκταση 8,77 στρέμματα, είναι απομονωμένο πίσω από ψηλούς πράσινους φράχτες, στο τέλος μιας ήσυχης πλαγιάς. Το κτήμα διαθέτει μία βίλα σε μεσογειακό στιλ της δεκαετίας του 1940, με καθιστικό, και σουίτες τεσσάρων υπνοδωματίων. Το σπίτι συμπληρώνεται από πέντε ανεξάρτητες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων τριών διαμερισμάτων για το προσωπικό, μίνι ξενώνα και γυμναστήριο.

Το κτήμα που μοιάζει με πάρκο περιλαμβάνει επίσης πισίνα, γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις ιππασίας, παγοδρόμιο. Υπάρχουν επίσης εκτεταμένες εγκαταστάσεις ιππασίας που περιλαμβάνουν στάβλους, και παγοδρόμιο. Ίσως το πιο πολύτιμο από όλα, όμως, είναι ότι το κτήμα διαθέτει δική του πηγή νερού σε μια περιοχή που συχνά μαστίζεται από την ξηρασία.

Δείτε τις φωτογραφίες από το κτήμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση