GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σοκ της Ειρήνης Κολλιδά με τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ειρήνη Κολλιδά μετά την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στο Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε...

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ειρήνη Κολλιδά μετά την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στο

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη φάρσα στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και είπε πως ακόμη και σήμερα δεν ξέρει αν θα ξεπεράσει το σοκ που υπέστη.  

“Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία” είπε χαρακτηριστικά η personal trainer. “Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ”.

 “Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Αλέξανδρο! Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα”, ανέφερε και πρόσθεσε:

“Ήμουν σίγουρη για αυτό! Έψαχνα τον τρόπο, σαν μάνα, για να μπορέσω με πολλή ψυχραιμία και χαλαρότητα να διαφύγω. Κοιτούσα κάτω από τα πόδια μου, γιατί φόραγα και τακούνια, πως θα τα βγάλω να τρέξω, ποια πόρτα θα σπάσω”. 

Όσον αφορά τις αντιδράσεις της και εάν κατάλαβε, κάποια στιγμή, πως πρόκειται για φάρσα, η Ειρήνη Κολλιδά είπε: “Δεν ήξερα τίποτα. Ειδικά στο τέλος, δεν ξέρω αν και πόσο φάνηκε, είχα πάθε κρίση πανικού και έτρεμα! Θυμάμαι το σαγόνι μου πήγαινε δεξιά, αριστερά και δεν μπορούσα να συνέλθω Δεν είχα καταλάβει τίποτα απολύτως”.

“Μετά από αυτή τη φάρσα του Σάββα, θα τον σκοτώσω, έχω θέμα ψυχολογικό. Πήγα μετά από μια βδομάδα σε οδοντίατρο και έφυγα με κλάματα. Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να ξαναδώ λευκή στολή” είπε ακόμη.  

Δείτε εδώ τη φάρσα

Πηγή: gossip-tv.gr/ zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση