GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Σουλεϊμανί: Νέες απειλές του Ιράν κατά των ΗΠΑ

Η δολοφονία του Ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ ήταν μία ενέργεια κρατικής τρομοκρατίας και το Ιράν θα απαντήσει με ...

Η δολοφονία του Ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ ήταν μία ενέργεια κρατικής τρομοκρατίας και το Ιράν θα απαντήσει με ανάλογο τρόπο, προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

“Πρόκειται για κρατική τρομοκρατία", κατήγγειλε ο Ζαρίφ αναφερόμενος στον φόνο του Σουλεϊμανί στη Βαγδάτη σε αμερικανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

“Πρόκειται για μία επιθετική ενέργεια απέναντι στο Ιράν και ισοδυναμεί με ένοπλη επίθεση εναντίον του Ιράν. Όμως θα απαντήσουμε αναλογικά και όχι δυσανάλογα. Θα απαντήσουμε νόμιμα, δεν είμαστε άνθρωποι της παρανομίας όπως ο Ντόναλντ Τραμπ”, σημείωσε ο Ζαρίφ και πρόσθεσε:

“Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν τη σταθερότητα στην περιοχή, οι ΗΠΑ υπονόμευσαν την ασφάλεια στην περιοχή... Τα χειρότερα έρχονται εάν οι ΗΠΑ δεν αλλάξουν πορεία”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, cnnphilippines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση