GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη με βαθμιαία εξασθένηση από το απ...

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Αυτά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Πέμπτη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στη Μακεδονία πιθανώς να σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -4 (μείον 4) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νότια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κρήτη πιθανόν θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα νότια. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 (μείον 1) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση