GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμπι Μπράιαντ: Τι έλεγε ο ίδιος για τις μετακινήσεις με το ελικόπτερο

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν ο Κόμπι Μπράιαντ είχε αναφερθεί στους λόγους που προτιμούσε να μετακινείται με ελικόπτερο. ...

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν ο Κόμπι Μπράιαντ είχε αναφερθεί στους λόγους που προτιμούσε να μετακινείται με ελικόπτερο.

Ο θρύλος των Λέικερς, όπως είχε αναφέρει, προτιμούσε αυτόν τον τρόπο μετακίνησης ώστε να εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, αλλά και για τις προπονήσεις.

«Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να μείνω συγκεντρωμένος στην προπόνηση μου και ταυτόχρονα να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου... Όλο αυτό (σ.σ. το να ταξιδεύει με το ελικόπτερο) μου έπαιρνε μόνο 15'. Η ρουτίνα μου ήταν σχεδόν ίδια... Ξύπνημα, παιδιά στο σχολείο, προπονήσεις σαν τρελός, να κάνω την έξτρα προπόνηση μου, τα Media, να γυρίσω πίσω και να πάρω τα παιδιά. Είχα ταξίδια και δεν προλάβαινα να βλέπω τα παιδιά. Το ήθελα αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση