GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη σειρά -ΦΩΤΟ

Για τις «Άγριες Μέλισσες» και την συμμετοχή του ως Μάρκος Σεβαστός, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που παραχώ...

Για τις «Άγριες Μέλισσες» και την συμμετοχή του ως Μάρκος Σεβαστός, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV Έθνος», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη σειρά.

«Είναι μια παρουσία που έχει να κάνει με το παρελθόν. Οποτεδήποτε υπάρχει ένα πισωγύρισμα της ιστορίας για να ενθυμίσει κάτι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συνέχεια στη συνεργασία. Τουλάχιστον αυτό έχουμε συζητήσει με τους παραγωγούς, τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους. Από ‘κει και πέρα το πότε και το πόσο συχνά θα συμβαίνει, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV Έθνος».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Λευτέρη Χαρίτο και τους υπόλοιπους συντελεστές τόνισε ότι «εξαιρετική, μοναδική εμπειρία. Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι οι συνάδελφοί μου που συμμετέχουν σε αυτή τη δουλειά. Προσωπικά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ στην τηλεόραση, μπορώ να πω ότι στην ελληνική μυθοπλασία η δημιουργία τέτοιων ρόλων, με τέτοια λεπτομέρεια θεατρικού χαρακτήρα είναι λίγο σπάνια. Από αυτή την άποψη οι συνάδελφοί μου είναι πάρα πολύ τυχεροί που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά».

«Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης – καλλιτέχνης, όπως και οι συνάδελφοί του σκηνοθέτες. Η ατμόσφαιρα γενικά είναι καταπληκτική. Θα ήταν πραγματικά μεγάλη μου χαρά όσο πιο σύντομα γίνεται να ξανασυμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Ζηλεύω πραγματικά τους συναδέλφους μου που είναι σε αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση εάν είναι αλήθεια ότι δεν έλαβε αμοιβή για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, ο κ. Χαλκιάς απάντησε καταφατικά λέγοντας: «Βεβαιότατα ισχύει. Φιλική ήταν η συμμετοχή μου. Δεν θα είναι δυνατόν, δεν είχα λόγο για δύο επεισόδια που τελείωσα σε μιάμιση μέρα να συζητήσω κάτι το οικονομικό. Αν η δουλειά συνεχιστεί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια αμοιβή. Μέχρι τώρα, πάντως, η συμμετοχή μου ήταν φιλική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση