GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που καθήλωσε τους τηλεθεατές και τη δημιούργησε ο Στάνκογλου - ΦΩΤΟ

Για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τη σκηνή που δεν υπήρχε στο σενάριο και τη δημιούργησε ο ίδιος μίλησε ο Γιάννης Σ...

Για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τη σκηνή που δεν υπήρχε στο σενάριο και τη δημιούργησε ο ίδιος μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό περιοδικό TV O'CLOCK, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν ο Κυπραίος σκότωσε τον γιο του Νέστορα, η σκηνή στην οποία τον λύνει και τον αγκαλιάζει στο πάτωμα δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά τη δημιούργησε εκείνος. ο ίδιος από μόνος του.

-Οι σκηνές που αποκαλύπτεται πως ο Θωμάς σκότωσε τον γιο του Νέστορα ήταν συγκλονιστικές ερμηνευτικά…

Είναι μια δική μου προσπάθεια. Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές. Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή το ότι ο Κυπραίος όταν τον σκοτώνει, τον λύνει και τον αγκαλιάζει. Μου βγήκε και το δούλεψα κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο ήρωας, ο Κυπραίος, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις.

-Ο Θωμάς ξέρει ότι αυτός σκότωσε τον γιο του Νέστορα. Θα προσπαθήσει να λυτρωθεί από αυτό;

Το αν λυτρωθεί εξαρτάται από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη γιατί και ο καθένας έχει τη δική του σκέψη για το τι ακριβώς μπορεί να είναι η λύτρωση για αυτόν τον άνθρωπο. Οπότε θα δείξει η συνέχεια. Είναι δύσκολο, βέβαια, να λυτρωθεί ένας τέτοιος χαρακτήρας αλλά, ναι, το θέμα είναι πού θα σε πάει η ζωή. Πού θα σε πάει η πένα της Μελίνας αυτή τη στιγμή, η οποία είναι πολύ καλή, είναι εξαιρετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση