GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των συμβολαιογράφων για την αποχή

Κανονικά εργάζονται οι συμβολαιογράφοι έως την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου του 2020 διευκρινίζει σήμερα με ανακοίνωση με του ο Συμβολαιογρα...

Κανονικά εργάζονται οι συμβολαιογράφοι έως την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου του 2020 διευκρινίζει σήμερα με ανακοίνωση με του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με αφορμή δημοσιεύματα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Με αφορμή δημοσιεύματα περί δήθεν αποχής των συμβολαιογράφων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου από τα καθήκοντά τους έως τις 8 Ιανουαρίου 2020, διευκρινίζεται ότι:

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση, που συνεκλήθη για την 31η Δεκεμβρίου 2019, δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία. Κατόπιν τούτου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί λόγω της μη ύπαρξης νόμιμης απαρτίας την 8η Ιανουαρίου 2020.

Ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί περί αποχής από τα καθήκοντα των συμβολαιογράφων, διότι ουδέποτε συγκροτήθηκε νόμιμα έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους έως την 8η Ιανουαρίου 2020 που θα συγκληθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου θα τεθούν τα θέματα, που απασχολούν τον κλάδο και θα αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα αντιδράσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση