GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Σίντι Κρόφορντ - Δεν ενέκρινε τον σύντροφο της κόρης της και τους χώρισε- ΦΩΤΟ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Πιτ Ντέιβιντσον και της Κάια Γκέρμπερ, και φέρεται να έβαλε το χέρι της σ' αυτό και η μητέρα τ...

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Πιτ Ντέιβιντσον και της Κάια Γκέρμπερ, και φέρεται να έβαλε το χέρι της σ' αυτό και η μητέρα του διάσημου μοντέλου, το supermodel Σίντι Κρόφορντ, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι δυο τους είχαν σχέση εδώ και δύο μήνες. Ο 26χρονος πρώην σύντροφος της Αριάνα Γκράντε φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα εδώ και μεγάλο διάστημα και να αναζήτησε θεραπεία στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, όπως έγραψε η Page Six.

"Φαίνεται πως ο Πιτ και η Κάια τελείωσαν" είπε πηγή στο περιοδικό που πρόσθεσε ότι έγινε πολύ έντονο για την Κάια καθώς "ο Πιτ έχει συγκεκριμένο τρόπο αντιδράσεων που γίνεται πολύ πιεστικός για τις κοπέλες του. Η Κάια είναι μόλις 18 και είναι πολύ γι' αυτήν να το διαχειριστεί".

Ο σταρ του Saturday Night Live δεν έχει θεαθεί εδώ και εβδομάδες, ενώ από την εκπομπή υπαινίχθηκε ότι θα αναζητήσει θεραπεία σε κέντρο νοσηλείας, οπότε οι περισσότεροι εικάζουν ότι λαμβάνει τη θεραπεία. Τελευταία φορά που τον είχαν δει δημοσίως ήταν τον Δεκέμβριο που έφευγε από το διαμέρισμα της Κάια, όπου έφθασαν οι γονείς της Κάια, Σίντι Κρόφορντ και Ράντι Γκέρμπερ για να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα της ψυχικής υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει. Αργότερα το ζευγάρι εθεάθη να έχει έντονη συνομιλία στο πεζοδρόμιο, έξω από το διαμέρισμα της κόρης του.

Ο Ντέιβιντσον έχει σχετιστεί ερωτικά με την 26χρονη Αριάνα Γκράντε, τη 46χρονη Κέιτ Μπέικινσεϊλ και την 25χρονη Μάργκαρετ Κούαιλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση