GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιώτης Πετράκης: Ήθελα να γίνω δεσπότης - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σχέση του με την εκκλησία και την επιθυμία του να γίνει δεσπότης μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open ο ηθοποιός Παν...

Για τη σχέση του με την εκκλησία και την επιθυμία του να γίνει δεσπότης μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από την καθημερινή σειρά του Mega "Τα μυστικά της Εδέμ", ήταν πέντε ετών όταν δήλωσε στους γονείς του ότι θέλει να γίνει δεσπότης.

"Η σχέση μου με την εκκλησία ξεκίνησε από τους προπαππούδες μου που ήταν πολύ θρησκευόμενοι. Παρακολουθούσα κι εγώ το ιερό δρώμενο που είχε πολλά θεατρικά στοιχεία και ήθελα τον ρόλο του πρωταγωνιστή, να γίνω δεσπότης. Τελευταία έχω μπει πάλι σ' αυτούς τους δρόμους και είμαι πολύ χαρούμενος, η σχέση μου με τη θρησκεία ενδυναμώνεται μέρα με τη μέρα. Εκεί βρίσκω τη γαλήνη μου, μέσα από την προσευχή, την προσπάθειά μου να πιστέψω περισσότερο και ανακαλύπτω κάθε μέρα πόσο σοφά πράγματα έχει η δική μας η θρησκεία, ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία περισσότερο" σχολίασε για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Και πρόσθεσε: "Είμαι τρελά αμαρτωλός αλλά προσπαθώ η αμαρτία να μην συνεπάγεται ενοχή".

Για τη θρησκεία επίσης σημείωσε: "Έπειτα από ένα ταξίδι στους Άγιους Τόπους τον περασμένο Ιούλιο το ένιωσα, ένιωσα κάτι να με διαπερνά και ήταν πολύ δυνατό συναίσθημα. Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο αυτή μου η επαφή, αυτό το τρύπημα κι επειδή είχα περάσει δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, είχα περάσει μια ψιλοκατάθλιψη, που είναι η πιο διαδεδομένη ασθένεια και πολύ ύπουλη... Η δύναμη που μου έδωσε αυτή η προσπάθεια να πιστέψω περισσότερο, να εμπιστευτώ το πρόβλημά μου στον Ιησού μου έδωσε τέτοια δύναμη και πληρότητα που δεν το πήρα από πουθενά αλλού".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση