GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντί για κλήσεις για παράνομη στάθμευση κόβουν “παρακλήσεις” στον Άλιμο - ΒΙΝΤΕΟ

Με μία έκπληξη θα βρεθούν αντιμέτωποι όσοι έχουν σταθμεύσει παράνομα τα οχήματά τους στον Άλιμο, καθώς πάνω στα οχήματά τους θα βρουν...

Με μία έκπληξη θα βρεθούν αντιμέτωποι όσοι έχουν σταθμεύσει παράνομα τα οχήματά τους στον Άλιμο, καθώς πάνω στα οχήματά τους θα βρουν σημειώματα που μοιάζουν με κλήσεις.

“Ηρεμήστε, παρά κλήση, αυτή τη φορά παίρνετε μία... παράκληση. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τις διατάξεις νόμιμης στάθμευσης, ώστε την επόμενη φορά που θα είσαστε στον Άλιμο, να μην βρείτε μία παρόμοια μεν, αλλά πραγματική κλήση”, γράφει το σημείωμα που μοιάζει με κλήση.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ανέφερε ότι “είναι ένας φιλικός, ‘έξυπνος’ τρόπος να προειδοποιήσουμε κάποιον ότι ενοχλεί και δημιουργεί πρόβλημα στο διπλανό του... Με αυτή τη διαδικασία θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε κάποιους ανθρώπους, δηλαδή να ενεργοποιήσουμε το ελληνικό φιλότιμο που είναι μία ελληνική λέξη, δεν είχε εύκολη μετάφραση... Μας νοιάζει να έχουμε ομαλή λειτουργία στην πόλη, να σέβεται ο ένας τον άλλο”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση