GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιτσιπάς: Καταιγιστικός στην πρεμιέρα του - Πώς έφτασε στη νίκη επί του Σαλβατόρε Καρούζο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στο Australian Open, νικώντας με 3-0 σετ (6-0, 6-2, 6-3) τον Σαλβατόρε Καρούζο και θέτ...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στο Australian Open, νικώντας με 3-0 σετ (6-0, 6-2, 6-3) τον Σαλβατόρε Καρούζο και θέτει πολύ ψηλά τον πήχη στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Ο Έλληνας τενίστας είχε τη συμπαράσταση εκατοντάδων Ελλήνων, οι οποίοι έκαναν… μπλε τη Μελβούρνη και το Margaret Court Arena.

Στο πρώτο σετ ο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έχασε game και έφτασε άνετα στο 6-0 χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ο Καρούζο πήρε το πρώτο του game στο δεύτερο σετ αλλά και πάλι δεν απέφυγε το άνετο 6-2 εναντίον του, καθώς ο Τσιτσιπάς έκανε… ό,τι ήθελε στο κορτ.

Αντίστοιχη ήταν η κατάσταση και στο τρίτο σετ, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να χάνει τρία games (συνολικά πέντε στο ματς) και να κάνει έναν υγιεινό περίπατο για το εύκολο 3-0 απέναντι στον Καρούζο.

Έτσι, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του σε ένα τουρνουά, στο οποίο πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κολσράιμπερ –Χιρόν που αναμετρώνται αυτή την ώρα.

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση