GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καφέ της Χαράς: Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά - Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο- ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Καφέ της Χαράς», σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Η Βάλια...

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Καφέ της Χαράς», σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Η Βάλια, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της μητέρας της, που θέλει να την πάρει και να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα, αποφασίζει όχι μόνο να συνεχίσει τις ανακρίσεις αλλά και να φτιάξει το νέο Καφέ της Χαράς!

Ο Περίανδρος και η Χαρά, παρ’ ό,τι η σχέση τους είναι σχεδόν εχθρική, συνασπίζονται για να εμποδίσουν τα σχέδια της Βάλιας και να την απομακρύνουν από τον Μάνο. Άλλωστε ο Περίανδρος έχει λογοδώσει τον γιο του με τη νεαρή γιατρό της περιοχής.

Όταν ο Περίανδρος ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από τη γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούριο Καφέ της Χαράς, παθαίνει έμφραγμα, με τους χωριανούς του να διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του.

Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες για να τους κάνει ρουσφέτια. Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματά της.

Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο. Άλλωστε, για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρούργος που έτυχε να περνάει από το χωριό.

Η Χαρά όμως, με τη βοήθεια του Μιχαήλ , αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου.. Μία νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

Την ίδια ώρα, αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο μετέδωσε το "Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση