GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιζούρι: Τουλάχιστον ένας νεκρός από πυροβολισμούς έξω από κλαμπ - Νεκρός και ο δράστης - ΒΙΝΤΕΟ

Άνδρας πυροβόλησε έξω από κλαμπ στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας περίπου 15, σύμφωνα με ανακοί...

Άνδρας πυροβόλησε έξω από κλαμπ στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας περίπου 15, σύμφωνα με ανακοίνωση από την αστυνομία. Τρεις από τους τραυματίες φέρεται να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ύποπτος εξουδετερώθηκε ενδεχομένως από άνδρα ασφαλείας και είναι ο δεύτερος νεκρός, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ενδεχομένως 15 θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία θεωρεί πως ο "μόνος ύποπτος" είναι ο ένας από τους νεκρούς που βρέθηκε στο σημείο".

Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Η αστυνομία αναφέρει ότι θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση όταν ξεκαθαρίσει τα γεγονότα.

Υπήρχε μακριά ουρά για να μπουν στο κλαμπ όταν εμφανίστηκε ο ένοπλος που άρχισε να πυροβολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση