GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Ιερέας χαστούκισε γυναίκα γιατί πήρε δεύτερο αντίδωρο

Ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ένας 48χρονος ιερέας ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ενορι...

Ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ένας 48χρονος ιερέας ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ενοριτών κατηγορείται πως χειροδίκησε σε βάρος 60χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ιερέας και επίτροπος μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας λογομάχησαν με την 60χρονη και ο εφημέριος χειροδίκησε σε βάρος της.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, αντικείμενο της διένεξης ήταν το δεύτερο κομμάτι αντίδωρο που πήρε η γυναίκα. Οι καταγγελίες θέλουν τον ιερέα να τη χαστουκίζει, να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στον τοίχο έξω από το προσκυνητάρι, να τις παίρνει τα αντίδωρα και να την ρίχνει κάτω.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να λάβει ιατρική γνωμάτευση.
Πηγή πληροφοριών: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση