GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο θαυμασμός της βασίλισσας Ελισάβετ για την Κέιτ Μίντλετον - ΒΙΝΤΕΟ

Ειδική επί των Ανακτόρων αποκαλύπτει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ τρέφει θαυμασμό για τη σύζυγο του εγγονού της πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μί...

Ειδική επί των Ανακτόρων αποκαλύπτει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ τρέφει θαυμασμό για τη σύζυγο του εγγονού της πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον που έχει προσαρμοστεί άψογα στον ρόλο της ως μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Η πρώην ανταποκρίτρια για το βασιλικό ρεπορτάζ του BBC, Τζένι Μποντ είπε ότι η Κέιτ πάτησε στα πόδια της και συχνά η Δούκισσα του Κέμπριτζ εργάζεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κέιτ έχει μία "ήρεμη αξιοπρέπεια" την οποία, σύμφωνα με την Μποντ, οι Βρετανοί έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν και να αγαπούν στη μέλλουσα βασίλισσα.

Πριν από τα Χριστούγεννα, η Κέιτ απασχολήθηκε επί δύο ημέρες σε μαιευτική κλινική στο Λονδίνο όπου γεννήθηκαν περισσότερα από 5,900 βρέφη το 2018.

Η φωτό από το ΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση