GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβρασμός στην Άγκυρα για την επίσκεψη Χαφτάρ στην Αθήνα - Τι αναφέρει ο τουρκικός Τύπος - ΦΩΤΟ

Εκνευρισμός επικρατεί στην Άγκυρα εξαιτίας της επίσκεψης του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα λίγες ώρες πριν από τη Διάσκεψη του Β...

Εκνευρισμός επικρατεί στην Άγκυρα εξαιτίας της επίσκεψης του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα λίγες ώρες πριν από τη Διάσκεψη του Βερολίνου. Ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού θα συναντηθεί στις 10:30 με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και στη μία το μεσημέρι με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα τουρκικά ΜΜΕ φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ για την επίσκεψη Χαφτάρ, τον οποίο αποκαλούν παράνομο ηγέτη της Λιβύης.

Η εφημερίδα Sabah στο ρεπορτάζ της αναφέρει: “O ηγέτης των παράνομων δυνάμεων στη Λιβύη ήρθε στην Αθήνα. Ταξίδεψε στην Αθήνα με ιδιωτικό αεροσκάφος και στόχος του να συναντηθεί με Έλληνες αξιωματούχους όπως τον υπουργό Εξωτερικών Δένδια και τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη”.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu σε δημοσίευμα του σημειώνει ότι “ο παράνομος ηγέτης της Λιβύης ήρθε στην Αθήνα. Ο Χαφτάρ θα συναντηθεί με Έλληνες αξιωματούχους”.

Το NTV μεταδίδει πως “O ηγέτης των δυνάμεων πολιτοφυλακής στη Λιβύη Xαφτάρ ήρθε στην Αθήνα. Συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Δένδια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση