GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραούλ Μπράβο: Τι απαντά σε όσους τον εμπλέκουν στην υπόθεση Κοβάσεβιτς

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην εκπομπή «El Larguero» μίλησε ο Ραούλ Μπράβο, αναφερόμενος στην υπόθεση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο πρ...

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην εκπομπή «El Larguero» μίλησε ο Ραούλ Μπράβο, αναφερόμενος στην υπόθεση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε για τη σχέση του με τον Σέρβο επιθετικό, τονίζοντας ότι είναι αστείο να τον συνδέουν με τους πυροβολισμούς.

«Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε και ανησυχούσε για εμένα. Είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Είναι χαρισματικός. Δεν θα έμπλεκε ποτέ σε προβλήματα. Το να σηκώνεσαι μία μέρα και να βλέπεις στην εφημερίδα ότι διέταξες να τον σκοτώσουν είναι πραγματικά τρελό.

Δεν είχαμε καμία απολύτως διαφωνία. Ο Κοβάσεβιτς μου είπε ότι όλα έρχονται από τον Τύπο στη Σερβία. Του ζήτησα να πάμε να μιλήσουμε, μου είπε ότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή.

Με τον Ντάρκο είχα μία εξαιρετική σχέση. Έχω να του μιλήσω αρκετά χρόνια. Ακόμα και ο ίδιος όταν είδε την είδηση φρίκαρε. Το να το συνδέουν στην υπόθεση “Οίκος” είναι πραγματικά γελοίο. Δεν κάναμε ούτε δουλειές μαζί, ούτε υπήρχαν χρέη. Ήταν μόνο ένας συμπαίκτης μου», είπε ο Ραούλ Μπράβο.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση