GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Επεισόδιο ανάμεσα σε Τσέρι και Μπάλντγουιν

Επεισόδιο ανάμεσα στον Ουίλ Τσέρι και τον Ουέιντ Μπάλντγουιν προέκυψε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού ανήμερα των Φώτω...

Επεισόδιο ανάμεσα στον Ουίλ Τσέρι και τον Ουέιντ Μπάλντγουιν προέκυψε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού ανήμερα των Φώτων.

Ο Ουίλ Τσέρι αντέδρασε άσχημα, μετά από άμυνα του Μπάλντγουιν, με τους δύο παίκτες να διαπληκτίζονται και τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Κεστούτις Κεμζούρα, να τους διώχνει από την προπόνηση.

Υπεύθυνος για το επεισόδιο θεωρείται ο Ουίλ Τσέρι, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί και όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά. Όπως προκύπτει από το λιμάνι, ο Ουίλ Τσέρι δεν θα είναι ο μόνος που θα δει την πόρτα της εξόδου.

Άμεσα θα λυθεί η συνεργασία και με έναν ακόμη παίκτη, ο οποίος, όπως και ο Τσέρι, δεν θα ταξιδέψει στην Ισπανία, ενόψει του αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, με τη Βαλένθια (10/1, 22:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση