GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της πρώην συζύγου του - Πώς έγινε το άγριο έγκλημα - ΦΩΤΟ

Τραγωδία σημειώθηκε στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού το βράδυ της Τετάρτης με ένα άνδρα να πέφτει νεκρός και μία γυναίκα να τραυματίζετα...

Τραγωδία σημειώθηκε στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού το βράδυ της Τετάρτης με ένα άνδρα να πέφτει νεκρός και μία γυναίκα να τραυματίζεται.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το αιματηρό επεισόδιο έγινε σε κεντρικό σημείο των Μοιρών, όταν ο δράστης 50 ετών κατά τις πληροφορίες, πήγε όντας μεθυσμένος στο σπίτι της πρώην συζύγου του το οποίο βρίσκεται σε πρώτο όροφο και άρχισε να φωνάζει.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έντρομος ο 80χρονος σπιτονοικοκύρης, που διέμενε μαζί την σύζυγό του στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, άκουσε τις φωνές και βγήκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει και εκεί κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες φαίνεται πως ο δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Ο 80χρονος έπεσε νεκρός, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η σύζυγος του ηλικιωμένου.

Ο δράστης μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: zarpanews.gr/ Δια-sos-τε τη Μεσαρά”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση