GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκη Λεμπιδάκη: Αθώα κρίθηκε η "ανήλικη ταχυδρόμος"

Αθώα κρίθηκε από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ηρακλείου η 19χρονη σήμερα κοπέλα που σε ηλικία 16 ετών είχε εμπλακεί στην υπόθεση ...

Αθώα κρίθηκε από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ηρακλείου η 19χρονη σήμερα κοπέλα που σε ηλικία 16 ετών είχε εμπλακεί στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Πρόκειται για την κόρη βασικού κατηγορούμενου και καταδικασθέντος πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Η κοπέλα, η οποία την περίοδο που τελέστηκε η απαγωγή ήταν 16 ετών, φέρεται να είχε χρησιμοποιηθεί από τον 62χρονο πατέρα της, τον αποκαλούμενο “μεσίτη”, ως αποστολέας μηνυμάτων και επιστολών προς μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr με αφορμή την αθώωσή της, ο συνήγορος υπεράσπισης, Γιώργος Φραντζεσκάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση και σημείωσε ότι το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι δεν γνώριζε το παραμικρό και ενεργούσε καθ’ υπόδειξη του πατέρα της.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση