GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνικα Μπελούτσι: Ανεβάζει θεατρική παράσταση στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αθήνα θα βρεθεί πολύ σύντομα η Μόνικα Μπελούτσι καθώς συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση, η οποία θα έρθει και στην Αθήνα. Σύμφων...

Στην Αθήνα θα βρεθεί πολύ σύντομα η Μόνικα Μπελούτσι καθώς συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση, η οποία θα έρθει και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η Μόνικα Μπελούτσι αποφάσισε για πρώτη φορά να ανέβει στο θεατρικό σανίδι προκειμένου να παίξει στην παράσταση «Μαρία Κάλλας, γράμματα και αναμνήσεις».

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αναφέρεται στη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας και το οποίο ανέβηκε στο Studio Marigny στο Παρίσι το προηγούμενο διάστημα.

Στην παράσταση, η Μόνικα Μπελούτσι διαβάζει αδημοσίευτα κείμενα της ντίβας της όπερας, Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Τομ Γουλφ - σκηνοθέτη της ταινίας «Maria by Callas».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει κλείσει η παραγωγή και αυτή τη στιγμή εκκρεμεί η ακριβής ημερομηνία γιατί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η γνωστή Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο θα έρθει τον Μάιο ή του χρόνου το Φθινόπωρο.

Δείτε το βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση