GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για τη Μέγκαν: Δεν πήγε ποτέ στο άσυλο γυναικών

Δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν πήγε ποτέ στο Κέντρο Γυναικών Downtown Eastside στο Βανκούβερ, όπου διαβ...

Δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν πήγε ποτέ στο Κέντρο Γυναικών Downtown Eastside στο Βανκούβερ, όπου διαβιούν περίπου 500 γυναίκες. Όπως σημειώνεται, το κέντρο αυτό βρίσκεται σε υποβαθμισμένη περιοχή και δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Αντιθέτως, η Μέγκαν επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις πρώην ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Εκεί συναντήθηκε με κάποιες από τις υπαλλήλους. Αυτό αποκάλυψε η γενική διευθύντρια του κέντρου Κέιτ Γκίμπσον μιλώντας στην DailyMail.com.

Σύμφωνα με την Γκίμπσον, στο κέντρο εισέρχονται μόνο γυναίκες ή όσες αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες οπότε οι άνδρες της ασφάλειάς της δεν θα μπορούσαν να μπουν μέσα. "Σίγουρα θα ήταν πολύ σπουδαίο να συναντούσε τις γυναίκες στο κέντρο" πρόσθεσε η διευθύντρια.

Έτσι, ακυρώθηκε η επίσκεψή της στο κέντρο για φόβους ασφαλείας. Η Μέγκαν βρέθηκε στα γραφεία του οργανισμού σε μια προσπάθεια να προσφέρει στήριξη και να ανυψώσει το ηθικό των υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση