GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύργιος: Έξαλλος με τον διαιτήτη - Πέταξε την ρακέτα του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο επεισόδιο στο "δράμα" που φαίνεται να ακολουθεί τον Νικ Κύργιο σε όλες τις εμφανίσεις του γράφτηκε στον τελευταίο τ...

Ένα νέο επεισόδιο στο "δράμα" που φαίνεται να ακολουθεί τον Νικ Κύργιο σε όλες τις εμφανίσεις του γράφτηκε στον τελευταίο του αγώνα.

Ο τενίστας τραυματίστηκε ενώ προσπαθούσε να κάνει ένα 'tweener', δηλαδή να χτυπήσει το μπαλάκι με την ρακέτα ανάμεσα στα πόδια του. Και τότε ξεκίνησε η ένταση.

Ο Κύργιος είδε ότι υπήρχε αίμα στο χέρι του και κατέληξε να καβγαδίζει με τον διαιτητή ενώ πέταξε και την ρακέτα του, κάτι που κάτι πάρα πολύ συχνά.

Ο διαιτητής δεν είδε το τραύμα στο χέρι του τενίστα και του έδωσε ποινή επειδή καθυστερούσε να αφήσει την πετσέτα στον πάγκο. Τότε ο Κύργιος του είπε ότι προσπαθούσε να αποτρέψει το ball boy να πιάσει την ματωμένη πετσέτα και έτσι επέλεξε να την αφήσει ο ίδιος στον πάγκο.

"Το χέρι μου αιμορραγεί. Τι θέλεις να κάνω;" είπε ο Κύργιος.

"Υπάρχει αίμα παντού στην πετσέτα και είπα στο παιδί να μην την πιάσει. Τι συμβαίνει είσαι ηλίθιος; Πάρε πίσω την ποινή. Γιατί να πάρω ποινή για αυτό;" συνέχισε έξαλλος ο τενίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση