GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασιλική Μιλλούση: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Λευτέρη Πετρούνια και τη βάπτιση της κόρης τους

Η τυχερή χρονιά του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση αναμένεται να είναι το 2020, καθώς, εκτός από τον θρησκευτικό γάμο τ...

Η τυχερή χρονιά του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση αναμένεται να είναι το 2020, καθώς, εκτός από τον θρησκευτικό γάμο τους, θα τελέσουν και τη βάφτιση της κόρης τους, την οποία, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά, θα ονομάσουν Σοφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και την μπέμπα του, που απέκτησαν πριν από λίγους μήνες.

«Την μπέμπα μας θα την ονομάσουμε Σοφία, έτσι λένε τη μητέρα του Λευτέρη», δηλώνει στην εφημερίδα η Βασιλική Μιλλούση, σημειώνοντας ότι «θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο και βάπτιση μαζί, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν τον Αύγουστο. Είχαμε πει να το κάνουμε Σεπτέμβριο, αλλά τελικά θα γίνει πιο μετά. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε, αλλά το 2020».

Μιλώντας για τον νέο και πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, η γυμνάστρια εξομολογείται: «Η μικρή είναι τριών μηνών, είμαστε όλη μέρα αγκαλιά, φιλιά,θηλασμό και αλλαγή πάνας. Έχουμε αρχίσει και κάνουμε και παιχνιδάκια, κάνουμε και λίγο γυμναστική» .

Μάλιστα, η ίδια τονίζει ότι «ο Λευτέρης είναι ερωτευμένος με την μπέμπα του. Όσο είναι στο σπίτι προσπαθεί να την έχει αγκαλιά. Την κοιμίζει, την αλλάζει, την βοηθάει στο μπάνιο» .

Όσο για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, είπε χαρακτηριστικά: «Έβαλα εννέα κιλά στην εγκυμοσύνη και έχω χάσει τα επτά. Μου έμειναν δύο ακόμα.Φεύγουν εύκολα μετά την εγκυμοσύνη, δεν χρειάζεται να τρελαίνονται οι γυναίκες. Προσέχω τι τρώω γιατί θηλάζω και το φαγητό περνάει στη μικρή. Κάνω γυμναστική στο σπίτι και πηγαίνουμε και στο γυμναστήριο να βλέπει τον μπαμπά» .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση