GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα παιδιά της, την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή καθώς και για την πίστη της στον Θεό μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στη...

Για τα παιδιά της, την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή καθώς και για την πίστη της στον Θεό μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open.

Όπως τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια, ο μεγάλος της γιος είναι πλέον 14 χρονών και διεκδικεί διαρκώς τη μητέρα του. "Εφηβεία κανονικά, αντράκι, ξυριζόμαστε, βγαίνουμε σιγά σιγά, δειλά δειλά... Τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες σε διεκδικούν συνεχώς. Τη μαμά ιδίως. Αλλά προσπαθεί. Η μαμά μοιράζεται σε χίλια κομμάτια και όλα καλά. Έχει ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα που είχα κι εγώ σε εκείνη την ηλικία. Είναι εγωιστής, ισχυρογνώμων, έχει πολλά νεύρα. Τα βρίσκουμε όσο μπορούμε. Ο μικρούλης είναι ακόμη μωρό, είναι στα 6 και είμαστε στα γούτσου γούτσου".

"Τα κάνω όλα και συμφέρω" αστειεύτηκε η Αγγελική Ηλιάδη τονίζοντας ότι κάνει όλες τις δουλειές μόνη της στο σπίτι της.

Όσον αφορά στο δύσκολο παρελθόν της είπε: "Ήταν πάρα πολύ δύσκολο κείνο το διάστημα αλλά αυτά πέρασαν και δεν θέλω να τα πολυθυμάμαι, είναι εμπειρίες, κομμάτια της ζωής μου, και εάν είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και λέω δόξα τω Θεώ και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, είναι γιατί έχω ζήσει όλα αυτά που έχω ζήσει" σημείωσε και πρόσθεσε: " Ο καθένας από τη δική του πλευρά το βλέπει μεγάλο αυτό που περνά, οποιαδήποτε δυσκολία και αν περνάμε, να έχουμε πίστη στον Θεό, ειδικότερα αν υπάρχουν παιδιά, είναι η μεγαλύτερη δύναμη για έναν άνθρωπο στα δύσκολα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση