GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμπι Μπράιαντ: Ράκος η σύζυγός του, Βανέσα - Τι αποκαλύπτουν φίλοι του ζευγαριού

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα μετά την απώλεια του συζύγου της και της 13χρονης κόρης της στο δυστύχη...

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα μετά την απώλεια του συζύγου της και της 13χρονης κόρης της στο δυστύχημα με το ελικόπτερο την Κυριακή.

Η ίδια είναι συντετριμμένη και καταρρακωμένη προσπαθώντας να διαχειριστεί την κατάσταση και ταυτόχρονα να σταθεί στα πόδια της για τις άλλες τρεις κόρες της.

"Είναι εξαιρετικά δύσκολη και οδυνηρή περίοδος για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια" δήλωσε στο "People" φίλος της οικογένειας.

Άλλη πηγή αναφέρει ότι η Βανέσα είναι συντετριμμένη. "Δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε μια φράση χωρίς να κλαίει. Αλλά προσπαθεί πάρα πολύ να σταθεί στο πλευρό των παιδιών της. Τώρα είναι εκείνη που πρέπει να είναι δυνατή" τονίζει χαρακτηριστικά.

Η ίδια πηγή λέει ότι "κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Παρά τα πάνω και τα κάτω τους, η Βανέσα και ο Κόμπι ήταν ο ένας για τον άλλον. Ήταν ο σύντροφος της ζωής της. Η Βανέσα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της έχει στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπούν όπως αγαπούσαν και τον Κόμπι. Δεν είναι μόνη. Όμως θα θρηνεί για πολύ καιρό σίγουρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση