GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Είναι ώρα να συνεννοηθούμε - Να εκπέμψει η χώρα ετοιμότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δήλωσή της μετά τη συνάντηση που είχε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο...

Στη δήλωσή της μετά τη συνάντηση που είχε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, σημείωσε:

"Είναι ώρα να συνεννοηθούμε, δεν μπορεί να μας έχουν δεδομένους. Να μεταδώσουμε στους Έλληνες, μήνυμα ενότητας και αυτοπεποίθησης. Να εκπέμψει η χώρα ετοιμότητα και αποφασιστικότητα. Να γνωρίζουν όλοι-και οι σύμμαχοί μας- ότι τα εθνικά μας δικαιώματα θα τα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο. Με διπλωματικά μέσα αλλά και αποτρεπτική ισχύ. Κάθε προσβολή τους θα απαντηθεί αμέσως, με ανάλογο και αντίστοιχο τρόπο. Ο διάλογος δεν σημαίνει εκπτώσεις. Ο δρόμος για την Χάγη αφορά μόνο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ. Να μην ξεχνά η Κυβέρνηση ότι η Εθνική Ομοψυχία προϋποθέτει Κοινωνική συνοχή και ενότητα".

Σχετικά με τον εκλογικό νόμο είπε: "Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εμείς δεν ψηφίζουμε μπόνους 50 εδρών. Θα το καταψηφίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση