GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγουδίστρια καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της σε νυχτερινό κέντρο - ΦΩΤΟ

Περιστατικό άγριας επίθεσης που δέχθηκε κατά την εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο καταγγέλλει στην εφημερίδα "Εspresso" η τραγο...

Περιστατικό άγριας επίθεσης που δέχθηκε κατά την εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο καταγγέλλει στην εφημερίδα "Εspresso" η τραγουδίστρια Πωλίνα Απέργη από τη Θεσσαλονίκη.
Όπως ισχυρίζεται η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πελάτης του κέντρου όπου εμφανιζόταν έως πρότινος της όρμηξε και την κακοποίησε μπροστά στον κόσμο.
"Ήμουν στην πίστα και έκανα το πρόγραμμά μου κανονικά, τραγουδούσα και χόρευα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, μέχρι που συνέβη αυτό το περιστατικό. Κάποια στιγμή, κοντά στα ξημερώματα, έγινε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκα από το stage προκειμένου να πάρω ένα ποτό. Στην μπάρα όμως ένας πελάτης, άγνωστος σε εμένα, μου επιτέθηκε πισώπλατα με μανία. Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο... επίμαχο σημείο. Φορούσα μίνι. Γυρίζοντας προς το μέρος του, μου έριξε δυο μπουνιές στο πρόσωπο και άνοιξε η μύτη μου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω" περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης η Πωλίνα Απέργη στην "Espresso".
Σε άλλο σημείο σημειώνει: "Στην κατάσταση που ήμουν, με αίματα στο πρόσωπο, κάλεσα τον προσωπικό μου οδηγό να έρθει να με απομακρύνει από εκεί. Βγαίνοντας από το κέντρο για να φύγω, ο ίδιος άνθρωπος που μου επιτέθηκε φώναζε και μαινόμενος με απειλούσε: ¨Θα σε κάνω, θα σε..." Δεν τον ξέρω. Δεν τον είχα ξαναδεί, ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση