GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απουσίαζε ο Σαμαράς από την ονομαστική ψηφοφορία για το ποδόσφαιρο

Από την ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας για το ποδόσφαιρο απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος όμως δεν ...

Από την ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας για το ποδόσφαιρο απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος όμως δεν έστειλε και επιστολή για να δηλώσει πρόθεση ψήφου.

Ο κ. Σαμαράς έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ και βρίσκεται στην Αθήνα, ωστόσο, παρότι από το Μέγαρο Μαξίμου είχε σταλεί αυστηρό μήνυμα κομματικής πειθαρχίας προς όλους, ο πρώην πρωθυπουργός έλειπε από τη Βουλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχαν ενημερώσει για την απουσία του την Κ.Ο. της ΝΔ, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εύλογες απορίες.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Σαμαράς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το μάτι του, ωστόσο μένει να επιβεβαιωθεί αν αυτό ισχύει.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Γιώργος Λυκουρέτζος στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8, στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού δήλωσαν παντελή άγνοια για τον λόγο απουσίας του από την ονομαστική ψηφοφορία και ανέφεραν ότι έχουν να του μιλήσουν από την Παρασκευή, από όταν δηλαδή επέστρεψε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση