GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβύη: Στην Κωνσταντινούπολη ο Σάρατζ - Συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρέσβη

Από τη Μόσχα στη Κωνσταντινούπολη, μετέβη ο επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Φάγεζ αλ Σάρατζ. Σύμφωνα με το του...

Από τη Μόσχα στη Κωνσταντινούπολη, μετέβη ο επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Φάγεζ αλ Σάρατζ.

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ο Σάρατζ είχε συνομιλίες με τον Αμερικανό πρεσβευτή Ντέιβιντ Σάτερφιλντ, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημειώνεται πως στη Μόσχα πραγματοποιηθήκαν οι ενδολιβυκές συνομιλίες, υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσία και της Τουρκίας.

Ο διοικητής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στρατάρχης Χάφταρ αναχώρησε από τη Μόσχα χωρίς να υπογράψει τη συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός με την κυβέρνηση του Σάρατζ που έχει την έδρα της στην Τρίπολη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας Μοχάμεντ Σιγιάλα δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti ότι η αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας υπέγραψε τη συμφωνία και εν συνεχεία αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση