GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραντεβού Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Τι συζήτησαν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανταπέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την επίσκεψη που είχε κάνει στο Μαξίμου τον Αύγουστο και πήγε τη Δευτέρα ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανταπέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την επίσκεψη που είχε κάνει στο Μαξίμου τον Αύγουστο και πήγε τη Δευτέρα στην Αγίας Φιλοθέης.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή, αλλά είχε ακυρωθεί λόγω Χαφτάρ. Ο Πρωθυπουργός έμεινε εκεί μία ολόκληρη ώρα και συζήτησαν, όπως αναφέρει ο "Μικροπολιτικός" στα "ΝΕΑ", για όλα τα θέματα που άπτονται των σχέσεων Εκκλησίας - Κράτους, καθώς και για το μεταναστευτικό.Αμφότερες οι πλευρές μιλούν για μια συνάντηση στο πλαίσιο του τακτικού διαλόγου. Ωστόσο, στο παρασκήνιο λέγεται ότι κάτω από τον κυβερνητικό "προβολέα" βρίσκονται κυρίως τα φιλέτα της Εκκλησίας που αραχνιάζουν αναξιοποίητα.

Ως γνωστόν άλλωστε οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει ότι το ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας θα εξεταστεί από μηδενική βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση