GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακαρί Χέντερσον: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα - Τι συνέβη

Για την προσεχή Δευτέρα ορίστηκε η έναρξη της δίκης για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Χέντερσον Μπακαρί, ο οποίος έχασε τη ζω...

Για την προσεχή Δευτέρα ορίστηκε η έναρξη της δίκης για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Χέντερσον Μπακαρί, ο οποίος έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι του 2017 στο Λαγανά Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η ακροαματική διαδικασία επρόκειτο να αρχίσει στην αίθουσα του Εφετείου Πατρών, ωστόσο, αποφασίστηκε η διακοπή της καθώς απουσίαζαν αρκετοί μάρτυρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας βρέθηκαν οι γονείς του άτυχου Χέντερσον Μπακαρί προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται πως υπόθεση εξετάζεται σε δεύτερο βαθμό, μετά την έφεση που άσκησαν κατά της πρωτόδικης απόφασης οι τότε δικηγόροι της οικογένειας του άτυχου νέου, η οποία έγινε δεκτή από τον Εισαγγελέα Εφετών κ. Μπισμπίκη.

Η έφεση ασκήθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον των έξι εκ των εννέα κατηγορουμένων και εναντίον του μοναδικού Έλληνα για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση