GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό τους - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες για τον χωρισμό της Ελένη Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία μετέδωσε το «Πρωϊνό» με την Φαίη Σκορδά. Όπως είπε η Νάνσ...

Νέες πληροφορίες για τον χωρισμό της Ελένη Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία μετέδωσε το «Πρωϊνό» με την Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται από τα χαράματα της Δευτέρας στην Αμερική για να κυνηγήσει την καριέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, το ζευγάρι εδώ και καιρό δεν είναι μαζί λόγω της απόστασης, έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

Μάλιστα, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε ότι ο λόγος που εθεάθη στη Γλυφάδα ο Αλμπέρτο Μποτία είναι διότι βρίσκεται στην Αθήνα λόγω του τραυματισμού του και τρεις φορές την εβδομάδα επισκέπτεται τον γιατρό του.

Το θέμα αποκάλυψε η Real Life την Κυριακή, αναφέροντας στο ρεπορτάζ ότι οι δύο προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους, αλλά η απόσταση δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα κοινό μέλλον.

Όπως αναφέρει η Real Life, σύμφωνα με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της Φουρέιρα , όσο κι αν πάλεψαν να κρατήσουν τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν. Το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια έχει επικεντρωθεί την καριέρα της, από όπου, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν αντλεί δύναμη και θέληση για δημιουργία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση