GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ποια ηθοποιός θα αναστατώσει τη σειρά

Στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» μπαίνει η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη όπως αποκαλύπτει το περιοδικό TV o...

Στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» μπαίνει η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη όπως αποκαλύπτει το περιοδικό TV o' clock.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σειρά αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και γι' αυτόν τον λόγο οι συντελεστές της δεν επαναπαύονται αλλά αναζητούν συνεχώς τρόπους για να τονώσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, δημιουργώντας νέους ρόλους και κατ' επέκταση ιστορίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήρθαν σε συμφωνία με τη γνωστή ηθοποιό προκειμένου να κρατήσει έναν ρόλο - κλειδί. Η Ναταλία Δραγούμη θα ενσαρκώσει την Εύα Βούλγαρη, η οποία είναι η πρώην σύζυγος του Αργύρη(Αλέξανδρος Σταύρου) και μητέρα του πρώτου τους παιδιού, του Αγγέλου. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί νέοι και ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Εκείνη, όμορφη και φιλόδοξη, είχε αρχικά βλέψεις για μια καλύτερη ζωή, με μια οικονομική επιφάνεια που ο Αργύρης όμως δεν μπορούσε να της εξασφαλίσει. Όταν, όμως, η ζωή τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, φάνηκε η αδυναμία τους να κρατηθούν μαζί. Η μοίρα, ύστερα από χρόνια, τους φέρνει μαζί, καθώς το μεγάλο μυστικό της Εύας αποκαλύπτεται και αλλάζει για πάντα τη ζωή του Αργύρη.

Να σημειωθεί ότι η Ναταλία Δραγούμη θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στον επόμενο μήνα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση