GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννα Μπέλλα: Ο επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά- ΦΩΤΟ

Ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη είναι το τελευταίο διάστημα είναι Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα στο πλευρό του Αγγλοκύπριου επιχειρηματί...

Ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη είναι το τελευταίο διάστημα είναι Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα στο πλευρό του Αγγλοκύπριου επιχειρηματία Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου.
Ο σύντροφος της Ιωάννας ζει ανάμεσα σε Κύπρο και Λονδίνο, καθώς ταξιδεύει διαρκώς. Πλέον, στα περισσότερα ταξίδια του τον συνοδεύει και η αγαπημένη του, η οποία φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να συνδυάζει το μόντελινγκ με την αναψυχή. Οι δυο τους συνηθίζουν να ταξιδεύουν στην Αμερική, στο Ντουμπάι, και στο Λονδίνο αλλά η Ελλάδα παραμένει η έδρα τους.
Άλλωστε, η Ιωάννα και ο Γιάννης έχουν μία κοινή αγάπη και αυτή δεν είναι άλλη από τα ταξίδια. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο επιχειρηματίας έχει μάθει να πιλοτάρει. Για να μπορεί να πετάει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος σε όποια γωνιά του πλανήτη επιθυμεί. Στους επιχειρηματικούς κύκλους της Ελλάδας και της Κύπρου είναι γνωστές οι δραστηριότητές του, αφού η εταιρεία του σχετίζεται με το marketing σε εταιρείες που έχουν ως κύριο αντικείμενό τους την ομορφιά, την υγεία και τη βιομηχανία ευεξίας. Ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης φαίνεται ότι έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ , αφού δεν είναι λίγες οι φορές που στα stories του στο instagram διακωμωδεί καταστάσεις και κοντινά του πρόσωπα, ανάμεσά τους και την ίδια την Ιωάννα Μπέλλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση