GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοβάσεβιτς: Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Προειδοποιητικό μήνυμα και όχι συμβόλαιο θανάτου, "βλέπουν" οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής πίσω ...

Προειδοποιητικό μήνυμα και όχι συμβόλαιο θανάτου, "βλέπουν" οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής πίσω από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν απόλυτος στην κατάθεση που έδωσε, ότι δεν είχε δεχτεί απειλές και ότι δεν μπορεί να φανταστεί το κίνητρο αυτών που κρύβονται πίσω από το παραλίγο φονικό "sms".

Ο 47χρονος Σέρβος είναι ταραγμένος μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την "Espresso", βρίσκεται σε κατάσταση σοκ η γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του που αδυνατεί να πιστέψει όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών που ερευνούν την υπόθεση επιχειρούν να αναπαραστήσουν τη σκηνή της επίθεσης και να εντοπίσουν πιθανούς υπόπτους, ενώ αναζητούν τα κίνητρα με κάποιες πρώτες ενδείξεις να τους κάνουν να εξετάζουν προσωπικές ή οικονομικές υποθέσεις του άλλοτε άσου των γηπέδων, χωρίς να έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις για αθλητικές υποθέσεις στις οποίες να εμπλέκεται.

Όπως επισημαίνουν στην "Espresso", αν και η επίθεση παρουσιάζει χαρακτηριστικά δολοφονικής απόπειρας ωστόσο εξετάζεται προσεκτικά ο τρόπος που έδρασε ο δράστης. Ίσως η πτώση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να καλυφθεί να δημιούργησε στον επίδοξο δολοφόνο την ψευδαίσθηση ότι ο "στόχος εξουδετερώθηκε" και να αποχώρησε χωρίς να πυροβολήσει δεύτερη φορά. Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να πυροβόλησε μόνο μία φορά επειδή το όπλο έπαθε εμπλοκή λόγω κακής συντήρησης ή απειρίας του. Μέχρι στιγμής παρά την ενδελεχή έρευνα στον χώρο δεν έχουν εντοπιστεί ούτε ο κάλυκας, ούτε η βολίδα ή κάποια τρύπα από πυροβολισμό, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.

Εκτιμάται ακόμη ότι συνεργός του είχε φροντίσει να βρίσκεται σε προκαθορισμένο σημείο, ώστε να εξασφαλιστεί η διαφυγή του χωρίς απρόοπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση