GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστρία: Ο Κουρτς εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την συμφωνία σχηματισμού κυβέρνησης

O επικεφαλής του Aυστριακού συντηρητικού κόμματος ÖVP Σεμπάστιαν Κουρτς εξέφρασε απόψε την ευαρέσκειά του για την «εξαίρετη» συμφωνία που...

O επικεφαλής του Aυστριακού συντηρητικού κόμματος ÖVP Σεμπάστιαν Κουρτς εξέφρασε απόψε την ευαρέσκειά του για την «εξαίρετη» συμφωνία που συνήψε με τους Πράσινους για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, επιστρέφοντας τις διαπραγματεύσεις τους, που «δεν ήσαν εύκολες», όπως είπε, ανάμεσα «σε δύο πολύ διαφορετικά κόμματα».
«Κατορθώσαμε εν τέλει να συμπτύξουμε ό,τι καλλίτερο υπάρχει από δύο κόσμους», δήλωσε ο Κουρτς στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βιέννη, στο πλευρό του ηγέτη των Πρασίνων Βέρνερ Κόγκλερ, που για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα μετέχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα.
Από την πλευρά του, ο Κόγκλερ—ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα αντι-καγκελάριου—εξέφρασε τη χαρά του που οι δύο παρατάξεις κατόρθωσαν «να ρίξουν γέφυρες» για το «καλό της Αυστρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση