GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνική Λύση: Ψεύτικες οι υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για τον κατώτατο μισθό

Για "ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη" σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού, κάνει λόγο η Ελληνική Λύση σε ανακοί...

Για "ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη" σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού, κάνει λόγο η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. ο οποίος έκανε λόγο για αύξηση του κατώτατου μισθού, ώστε σε μία τριετία να φθάσει περίπου τα 703 ευρώ.

"Ο Πρωθυπουργός κάνει ακόμα μία "κωλοτούμπα", λίγους μήνες μετά την ανάληψη της κυβέρνησης. Παρά τα όσα υποσχόταν προεκλογικά για αύξηση του κατώτατου μισθού, τελικά μεταθέτει την υλοποίηση του μέτρου για την προεκλογική περίοδο. Ίσως το μεταθέτει και στην επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

Να του θυμίσουμε την παροιμία: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του (δυστυχώς για τους εργαζομένους) ώρα!", αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση