GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα του Γεωργιάδη με την εφημερίδα "Αυγή" για τους πλειστηριασμούς

Με πρωτοσέλιδο το θέμα των πλειστηριασμών ενόψει της άρσης προστασίας για την πρώτη κατοικία κυκλοφορεί η εφημερίδα "Αυγή",...

Με πρωτοσέλιδο το θέμα των πλειστηριασμών ενόψει της άρσης προστασίας για την πρώτη κατοικία κυκλοφορεί η εφημερίδα "Αυγή", η οποία έχει τίτλο "Ρεσιτάλ κυνισμού" αναφερόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη εγκαλώντας τον ότι χλευάζει τους δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

Η εφημερίδα επικαλείται δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης στην ΕΡΤ και αναφέρει ότι είπε πως "μετά τις 30 Απριλίου αρχίζουν οι πλειστηριασμοί. Σας το λέω από τώρα για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας".

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην εφημερίδα ήρθε μέσω Twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Το κόμμα που είχε ψηφίσει τη λήξη της προστασίας πρώτης κατοικίας την 31η Δεκεμβρίου 2019 με εγκαλεί, που προσπαθώ να προειδοποιήσω τους δανειολήπτες ώστε να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας, πριν από τη λήξη της στις 30 Απριλίου 2020".

Ακολούθησαν και άλλα tweets από τον υπουργό Ανάπτυξης. Σε ένα από αυτά υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι "το κόμμα που ως κυβέρνηση είχε συλλάβει μέχρι και τον πρώην βουλευτή και υπουργό του για τις τότε αντιδράσεις στους πλειστηριασμούς που επέτρεψε με τους νόμους του ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλεί εμένα για αναλγησία. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, δεν εξηγείται αλλιώς". Ακολούθησε άλλο tweet όπου δίνει διευκρινίσεις τι ακριβώς είπε και εννοούσε με τη δήλωσή του.

Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας

Σε ερώτηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τη δήλωση Γεωργιάδη, εκείνος απάντησε ότι "υπήρξε μια διαστρέβλωση της δήλωσής του" και ότι "ο κ. Γεωργιάδης δεν είπε ότι κάποιοι θα χάσουν τα σπίτια τους αλλά κάλεσε τους δανειολήπτες που έχουν πραγματική αδυναμία να σπεύσουν να προλάβουν την προθεσμία ένταξης στην πλατφόρμα για την προστασία τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση