GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάφα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ: "Χώρισαν" τον Χάρι και τη Μέγκαν

Υπό εξέταση είναι ο τίτλος της Μέγκαν Μαρκλ ως Δούκισσας του Σάσεξ γιατί όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ,...

Υπό εξέταση είναι ο τίτλος της Μέγκαν Μαρκλ ως Δούκισσας του Σάσεξ γιατί όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, χωρίς να το αντιληφθούν, έκαναν γκάφα ανακοινώνοντας τους τίτλους του Χάρι και της Μέγκαν μετά το Megxit, παρουσιάζοντας το ζευγάρι διαζευγμένο.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της οριστικής συμφωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι και τη βασίλισσα Ελισάβετ, τα Ανάκτορα σημειώνουν ότι πλέον ο Χάρι και η Μέγκαν χάνουν τους τίτλους και δεν θα προσφωνούνται "Αυτού ή Αυτής Εξοχότης", αλλά αντιθέτως θα τιτλοφορούνται ως "Χάρι, Δούκας του Σάσεξ" και "Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ". Ωστόσο, όσον αφορά στη Μέγκαν, η χρήση του κόμματος και του τίτλου κάνει όλη τη διαφορά και την παρουσιάζει διαζευγμένη από τον Χάρι, σημαίνοντας συναγερμό στο Παλάτι που τρέχει να διορθώσει το λάθος.

Τέτοιος τρόπος προσφώνησης είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για τη διαζευγμένη Σάρα, Δούκισσα του Γιορκ όταν χώρισε από τον πρίγκιπα Άντριου το 1996 και για την επίσης διαζευγμένη Νταϊάνα, πρίγκιπα της Ουαλίας.

    Πρόκειται για ένα "βασιλικό" ατόπημα στην πολύπλοκη διαδικασία του Megxit και τώρα το θέμα προκαλεί πονοκέφαλο στους αξιωματούχους των Ανακτόρων για το πώς θα προσφωνείται η Δούκισσα του Σάσεξ. Σύμφωνα με το Παλάτι, που παραδέχθηκε το λάθος του, οι τίτλοι των Σάσεξ δεν πρόκειται να αλλάξουν αλλά θα γίνει κάποια διόρθωση στη μορφή των ονομάτων. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, είναι σε συσκέψεις με τον ανώτατο αξιωματούχο που ειδικεύεται σε θέματα τίτλων και πρωτοκόλλου ώστε να ενημερώσουν τις οδηγίες και τον τίτλο της Δούκισσας. Ολόκληρος ο τίτλος του Χάρι είναι η Αυτού Εξοχότης Δούκας του Σάσεξ, Κόμης του Νταμπάρτον και Βαρώνος Κιλκέλ.

    Πηγή: CNN.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση