GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέρρηξαν το αυτοκίνητο βουλευτή της ΝΔ - Έκλεψαν το όπλο του αστυνομικού του

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς διέρρηξαν αυτοκίνητο βουλευτή της ΝΔ και. σύμφωνα με την ΕΡΤ, έκλεψαν το ...

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς διέρρηξαν αυτοκίνητο βουλευτή της ΝΔ και. σύμφωνα με την ΕΡΤ, έκλεψαν το όπλο του αστυνομικού φρουρού του.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην οδό Ακάμαντος στο Θησείο όπου ήταν σταματημένο το βουλευτικό αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πιθανόν να είδαν τον αστυνομικό που έβαζε στο πορτ- μπαγκάζ και όταν ο βουλευτής και ο 52χρονος αστυνομικός φρουρός πήγαν σε μία ταβέρνα της περιοχής, οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν το αυτοκίνητο και να πάρουν τον σάκο που υπήρχε στο πορτ- μπαγκάζ με το υπηρεσιακό όπλο και έναν γεμιστήρα με 13 φυσίγγια.
Όταν επέστρεψαν ο βουλευτής και ο αστυνομικός, είδαν ότι το όχημά είχε παραβιαστεί. Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να διαταχθεί ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση