GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα": Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο βρισκόταν εδώ και μέρες στην επικαιρότητα. Ωστόσο, υπήρχε στασιμότητα στις συνομιλίες και από την πλευρά ...

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο βρισκόταν εδώ και μέρες στην επικαιρότητα. Ωστόσο, υπήρχε στασιμότητα στις συνομιλίες και από την πλευρά του δικεφάλου έλεγαν ότι δεν θα προχωρήσει η υπόθεση, εάν δεν πωληθεί ο Ολιβέιρα. Τελικά, υπήρξε ανατροπή, βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα με τη Λας Πάλμας και ο 28χρονος επιθετικός από την Αργεντινή θα επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Προς το παρόν, η επιστροφή του «Τσίνο» δεν φαίνεται να συνδέεται με πώληση του Ολιβέιρα.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αραούχο θα αποκτηθεί με εξάμηνο δανεισμό από τη Λας Πάλμας έναντι 300.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 3 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι.

Στο deal, πάντως, θα προβλέπεται κι ένα υψηλό… πέναλτι εφόσον η Ένωση αποφασίσει να μην αγοράσει τελικά τον παίκτη που σε 60 εμφανίσεις με τα κιτρινόμαυρα είχε 23 γκολ και 11 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση