GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρης: Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι

Ακόμη ένα επεισόδιο στο «σίριαλ» του Φιορίν Ντουρμισάι προστέθηκε χθες. Το δελτίο του ποδοσφαιριστή του Άρη ανακλήθηκε ομόφωνα από τη...

Ακόμη ένα επεισόδιο στο «σίριαλ» του Φιορίν Ντουρμισάι προστέθηκε χθες.

Το δελτίο του ποδοσφαιριστή του Άρη ανακλήθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, βάσει της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους κιτρινόμαυρους από τη FIFA για οφειλές που βαρύνουν το παλιό ΑΦΜ!

Αυτό θα είναι το επιχείρημα του Άρη που θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπου οι νομικοί εκπρόσωποί του θα υποστηρίξουν πως οι εκκρεμείς υποθέσεις αφορούν την παλιά εταιρεία και όχι την τωρινή.

Η απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ αναμένεται να επισημοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (20/1) και βάσει αυτής, ο Ντουρμισάι καλείται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο 23χρονος στράικερ έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν, στο πρώτο μισό με τη Μπέβερεν κι έπειτα με τον Άρη σε δύο αγώνες (ΠΑΟΚ, Ξάνθη) κι ως εκ τούτου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε από τους ερυθρόλευκους σε περίπτωση που επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση