GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάκκαρη: Είμαι απογοητευμένη γιατί μπορούσα να φτάσω πιο μακριά

Η Πέτρα Κβίτοβα νίκησε την Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο του Αustralian Open. «Εντάξει, είναι επιτυχία. Το έχ...

Η Πέτρα Κβίτοβα νίκησε την Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο του Αustralian Open.

«Εντάξει, είναι επιτυχία. Το έχουμε, όμως, κάνει τόσο μεγάλο γιατί επτά φορές δεν τα είχα καταφέρει. Δεν είναι κάτι τόσο μεγάλο, όμως, να φτάσεις στον τέταρτο γύρο. Είναι για τον κόσμο που το βλέπει απέξω, αλλά για μένα που παίζω συνεχώς δεν είναι κάτι το απίστευτο. Είναι ένας τέταρτος γύρος. Είμαι μια από τις 16 που έφτασαν εδώ. Μου δίνει μια εμπιστοσύνη το γεγονός ότι ξεκίνησα καλά τη χρονιά. Έκανα καλές νίκες, έπαιξα καλό τένις, όμως σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη γιατί μπορούσα και ήμουν σίγουρη ότι θα φτάσω πιο μακριά. Ήμουν πολύ κοντά ακόμα και σήμερα. Αν το σερβίς μου ήταν λίγο καλύτερο, θα είχα κερδίσει αυτό το ματς» δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια.

«Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί. Και ο Στέφανος λέει ότι μπορεί να το πάρει. Και εγώ το πιστεύω ότι μπορούμε και οι δύο να πάρουμε Grand Slam. Δεν έχουμε γυρίσει ποτέ να πούμε ότι θα πάρουμε. Αν το ξέραμε, θα ήμασταν μέντιουμ και όχι τενίστες. Πιστεύω και δουλεύω κάθε μέρα για αυτό. Είμαι πολύ θετική στο ότι μπορώ να τα καταφέρω» πρόσθεσε.

Για το ματς με την Κβίτοβα τόνισε ότι «Νομίζω ότι κυρίως η αντίπαλος έπαιξε πολύ καλύτερα, μετά τα μέσα του δεύτερου σετ. Το είπε και η ίδια, ότι δεν ξέρω πώς ξεκίνησα να παίζω τόσο καλά. Με κρέμασε λίγο το σερβίς μου σήμερα, γιατί κυρίως με αυτή την παίκτρια αν δεν σερβίρεις τους μισούς πόντους καλά στο γκέιμ, δεν μπορείς να κερδίσεις με τίποτα. Συνεχίζω, ένα ματς ήταν, θα περάσει. Στεναχωρήθηκα σίγουρα, αλλά δεν παύω να παίζω καλά και να είμαι σε καλή κατάσταση. Όλα θα πάνε καλά φέτος, θα συνεχίσω με το ίδιο σκεπτικό, δεν αλλάζει το πόσο πιστεύω σε μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση