GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Βολιδοσκοπεί τον επιθετικό της Γκενκ, Στέφεν Οντέι - ΒΙΝΤΕΟ

Για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 22χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Γκενκ Στέφεν Οντέι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα μ...

Για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 22χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Γκενκ Στέφεν Οντέι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η πρωταθλήτρια Βελγίου Γκενκ προσανατολίζεται να δώσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που αυτός δεν κατάφερε να βρει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Οντέι πήγε στη Γκενκ το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια επιτυχημένη σεζόν με την ελβετική Ζυρίχη. Φέτος έκανε μόλις 7 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 9 συνολικά, ενώ έχει σκοράρει 2 φορές, εκ των οποίων μία κόντρα στη Λίβερπουλ (1-4 στο Champions League).

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και η συμφωνία δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών».

Ο τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον βελγικό σύλλογο μέχρι το 2024 όπως αναφέρει το filathlos.gr.

Δείτε βίντεο από τη δράση του παίκτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση